Din
Samtalsterapeut
.nu

Individuell och parterapi, online och i Göteborg. Vi möts i en trygg och stödjande miljö, skräddarsydd för att främja ditt mentala välbefinnande och dina relationssvårigheter. Du erbjuds möjlighet till att utforska och bearbeta dina känslor i öppna terapisamtal, samtidigt som du utrustas med de nödvändiga verktyg för att hantera livets olika utmaningar. Oavsett om du föredrar personliga möten på vår mottagning i Göteborg, eller om du vill mötas online – du får alltid stöd, hjälp och närvaro på din resa mot inre harmoni.

Javier Blasco Martos

Diplomerad samtalsterapeut. Individuell och parterapi med fokus på terapimetoder EFT och KBT. Handledare för personlig utveckling och motiverande samtal (MI). 

Om mig och mitt arbete

Genom en holistisk syn på terapi strävar jag, som grundare av DinSamtalsterapeut.nu, efter att identifiera och adressera de underliggande problemen hos mina klienter. Som terapeut ser jag individen som en helhet, där kropp, sinne och själ är sammanlänkade. Varje aspekt av ditt liv; fysisk hälsa, emotionellt välbefinnande, sociala relationer och andlig insikt, spelar en roll för den totala hälsan.

I mina sessioner erbjuder jag terapi på flera språk: svenska, spanska och engelska, vilket ger en möjlighet för dig att uttrycka dig på det språk som känns mest bekvämt.

Mina mångåriga erfarenheter inom vård och omsorg har format mig som professionell. Jag har arbetat som socialpedagog och specialiserat mig på att stödja både unga och vuxna med neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF), samt inom autismspektrumtillstånd (AST).

Min gedigna bakgrund med klienter inom NPF- och AST-området har gett mig en djupgående förståelse för unika behov och utmaningar. Idag breddar jag min kompetens för att ge stöd till neurotypiska (NT) klienter där jag fokuserar på ångest- och stresshantering, anknytnings- och relationssvårigheter samt personlig utveckling. Med ett engagerat och empatiskt förhållningssätt arbetar jag för att vara en stabil grund och källa till stöd för dig som söker vägledning i din vardag.